headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Maleisië Family-reis: hangbruggen in de jungle & hagelwitte stranden!

Kuala Lumpur – Taman Negara – Cameron Highlands – Penang - Langkawi

17 dagen, 16 nachten

Prijs vanaf € 1085,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Maleisie, Taman Negara

Tijdens onze Maleisie Familie reis loop je in de jungle van Maleisië over smalle hangbruggen tussen de toppen van de bomen! Aan de kust kun je heerlijk zwemmen in de helderblauwe zee en  relaxen op de witte stranden. Jullie slapen in avontuurlijke eco-lodges & ook in heerlijke strandhotels. Ook willen jullie natuurlijk shoppen in Kuala Lumpur, kortom; Maleisië biedt voor elk wat wils!

 maleisie familie reis

In Kuala Lumpur verblijven jullie enkele dagen in een heerlijk hotel middenin de stad: heerlijk shoppen, eten & rondkijken! Daarna reizen jullie per eigen huurauto én per boot naar Taman Negara, waar je enkele dagen in het ongerepte oerwoud verblijft. Daarna ga je door naar de Cameron Highlands waar je een mooie wandeling met gids maakt door de theevelden.  Jullie kunnen ook een bezoek brengen aan een theeplantage.

 

Daarna steek je -met je eigen huurauto- de 13 km lange brug over naar het schiereiland Penang. Hier lever je de huurauto in, en verblijven jullie in gezellig Georgetown op Penang, door de UNESCO uitgeroepen tot World Heritage Site. Je volgt een gezellige ‘Homecooking’ kookles, inclusief bezoek aan de markt om de ingrediënten te kopen! Daarna pakken jullie de ferry naar Langkwai, waar je de rondreis afsluit met een paar heerlijke dagen aan het strand van Langkawi.

 

Deze reis is een VOORBEELDREIS! Om een idee te geven wat een complete rondreis, ideaal als family-reis, kost hebben we deze voorbeeldreis samengesteld uit onze BOUWSTENEN. Je reist naar Taman Negara en Penang per eigen huurauto, je maakt wandelingen, gaat koken, zwemmen, varen en jullie verblijven aan het strand; kortom: alles erop & eraan! Heb je minder tijd of een lager budget? Of willen juist ook nog naar Borneo? Jullie kunnen de reis helemaal naar wens aanpassen: met onze bouwstenen kun je altijd je eigen reis helemaal ZELF SAMENSTELLEN. Andere routes & aanpassingen zijn daardoor natuurlijk eenvoudig mogelijk.


dag 1  vertrek
dag 2 aankomst in Kuala Lumpur, transfer naar hotel
dag 3  Kuala Lumpur, hotel
dag 4  Kuala Lumpur, hotel
dag 5  afleveren auto bij hotel, naar Kuala Tembeling, boot naar Taman Negara
dag 6  vrije dag in de Taman Negara
dag 7  vrije dag in de Taman Negara
dag 8  naar Kuala Tembeling per boot, per huurauto naar de Cameron Highlands, hotel met zwembad
dag 9  Cameron Highlands, wandeling door de theevelden met gids, hotel
dag 10 naar Penang, inleveren auto in Georgetown, hotel
dag 11 Penang, excursie ‘Homecooking’ kookles Nyonya Foodhotel
dag 12 per ferry naar Langkawi, hotel aan het strand & met zwembad
dag 13 vrije dag op Langkawi, hotel aan het strand & met zwembad
dag 14 vrije dag op Langkawi, hotel aan het strand & met zwembad
dag 15 vrije dag op Langkawi, hotel aan het strand & met zwembad
dag 16 transfer naar het vliegveld van Langkawi, terugvlucht
dag 17 aankomst thuis

Prijs vanaf € 1085,- p.p.

Inbegrepen: transfers van het vliegveld naar hotel in Kuala Lumpur na aankomst & naar de luchthaven van Langkawi op de dag van vertrek, 10 hotelovernachtingen inclusief ontbijt, 4 hotelovernachtingen in strandhotel op Langkawi excl. ontbijt,  vervoer per boot van Kuala Tembeling naar Taman Negara en terug, 6 dagen autohuur Categorie E (met airco, automaat, incl. verzekeringen), excursie ‘Homecooking kookles’ Penang en excursie ‘wandeling door de theevelden’ in Cameron Highlands

 

Niet inbegrepen:  internationale vlucht heen naar Kuala Lumpur en terug vanaf Langkawi, entreegelden, transfers van en naar opstapplaats van ferry, brandstof & parkeerkosten huurauto, overige maaltijden, niet genoemde excursies en lokale toeristenbelastingen ter plaatse te betalen

Tijdens onze individuele rondreizen door Maleisië verblijf je in prima, meestal sfeervolle hotels met eigen toilet/douche op de kamer. OutSight biedt in een aantal plaatsen meerdere accommodaties aan, waardoor het vaak al tegen een kleine toeslag mogelijk is om te kiezen voor een hotel met meer comfort of juist een bijzonder hotel met een aparte sfeer. In je reisvoorstel kun je de standaard accommodaties afwisselen; af en toe een wat luxer verblijf of een bijzonder hotel verhoogt het reisplezier van de gehele reis!

 

We helpen je graag bij je keuze, en adviseren je over ligging en faciliteiten!

 

Lees ook de algemene informatie over onze hotels in Maleisië.

Maleisie- Kuala Lumpur, Twin Towers2

Na aankomst op de luchthaven in Kuala Lumpur worden jullie opgewacht door jullie chauffeur en naar jullie hotel gebracht. Hier maken jullie alvast kennis met de bevolking en de cultuur. Vanuit de Petronas Twintowers van elk 452 meter hoog hebben jullie een fantastisch uitzicht over deze fascinerende wereldstad!  Ook voor shoppen en lekker eten ben je in Kuala Lumpur zeker aan het juiste adres.

 

Maleisie- Taman Negara, bootjes

Na enkele dagen in deze stad rijden jullie met de huurauto naar Taman Negara, waar jullie verblijven midden in het oerwoud. In de jungle leven veel verschillende wilde dieren zoals olifanten, tijgers en luipaarden. Deze zijn alleen moeilijk te vinden omdat ze diep in het regenwoud leven. Wat jullie wel kunnen vinden zijn apen, slangen, hagedissen, herten, zwijnen en vele verschillende vogels.

 

De nachtdieren kun je ontdekken tijdens een spannende nachtwandeling of loop hier op 45 meter hoogte over lange loopbruggen door de toppen van het regenwoud! Deze canopy-tour is ruim 500 meter lang en een van de langste treetop-walkways ter wereld! Of kies voor een ‘rapid shooting‘, hierbij gaan jullie in een houten boot de rivier op om dwars door 7 verschillende stroomversnellingen te varen.

 

Maleisie-Cameron highlands

Na Taman Negara rijden jullie door naar de Cameron Highlands waar je een mooie wandelingen met gids maakt, dwars door de theevelden! Ook kun je een bezoek brengen aan een theeplantage. Wist je dat de beste thee, blaadje voor blaadje geselecteerd wordt in de fabriek?

 

In Georgetown, de hoofdstad van het tropische eiland Penang, is genoeg te doen. De stad heeft een authentieke Chinatown waar je uren kunt rondslenteren langs de vele oude winkeltjes en mysterieuze tempels.

 

De oude binnenstad van Georgetown is door UNESCO uitgeroepen tot World Heritage Site. Een levendige en kleurrijke stad! Huur een fiets en bekijk de streetart verspreid over Georgetown en probeer de verschillende gerechtjes bij de food courts. Je volgt in Penang een gezellige ‘Homecooking’ kookles, inclusief bezoek aan de markt om de ingrediënten te kopen! Eindelijk komen jullie erachter wie nu de echte masterchef van het gezin is 🙂

 

De reis sluiten jullie heerlijk relaxed af op Langkawi, een paradijs met ‘bounty’-stranden, verborgen baaien en een glasheldere zee. Vroeger was dit eilandenrijk een schuilplaats voor piraten, nu is het een ideale vakantiebestemming waar jullie de reis ontspannen kunnen afsluiten. Als jullie zin hebben in wat meer actie, is het erg leuk om een scooter of fiets te huren en zo ook het groene binnenland van Langkawi te verkennen. Of geniet van het uitzicht vanaf de top van de Gunung Machingchang, waar je met een kabelbaan omhoog gaat.

Prijs vanaf € 1085,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Niet precies wat je zoekt? Geen probleem! Bekijk onze bouwstenen en stel je eigen reis samen → Bekijk alle 22 bouwstenen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Contact
close slider