headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Maleisië rondreizen

Hier vind je de OutSight complete Maleisië rondreizen; door ons samengesteld uit de losse bouwstenen, op basis van onze jarenlange ervaring, en voor elk wat wils. Je kunt een van deze complete individuele rondreizen kiezen, maar wil je langer of korter, misschien meer strand of minder jungle, ergens een dag erbij of ergens anders een dagje eraf? Dan kunnen we ze ook altijd helemaal naar wens voor je aanpassen! Wil je toch liever zelf puzzelen? Met onze bouwstenen kun je helemaal zelf je eigen rondreis samenstellen.

 

Vroegboekkorting OutSight Travel

 

5 rondreizen

Maleisie, Taman Negara

Familiereis: Hangbruggen in de jungle & Hagelwitte stranden!

17 dagen

vanaf € 1085,- p.p.

In de jungle van Maleisië lopen over smalle hangbruggen tussen de toppen van de bomen, aan de kust heerlijk zwemmen in de helderblauwe zee, relaxen op de witte stranden, slapen in avontuurlijke eco-lodges en heerlijke strandhotels, kortom; Maleisie biedt voor elk wat wils!

lees verder »

West-Maleisië Compleet: van Kuala Lumpur tot Langkawi

14 dagen

vanaf € 605,- p.p.

Een prachtige reis door West-Maleisië: je bezoekt Kuala Lumpur, de jungle van Taman Negara, de theevelden in de Cameron Highlands, Penang; tot slot Langkawi voor enkele dagen relaxen aan het prachtige strand! Je kunt deze reis met het openbaar vervoer maken of met een huurauto!

lees verder »
Maleisie rondreis - Orang Utan

Borneo Compleet: Orang Utans & Neusapen

19 dagen

vanaf € 1689,- p.p.

Een avontuurlijke rondreis langs de hoogtepunten van het ongerepte Borneo! Je begint in Kuching, bezoekt de Lemanak rivier, het Bako National Park en de jungle van Mulu. In Sarawak reis je naar de Mount Kinabalu, je bezoekt de Orang Oetans bij Sepilok en relaxt op Selingan Island!

lees verder »

Ongerept Belum Jungle & Tropisch Perhentian Island

20 dagen

vanaf € 975,- p.p.

Een gevarieerde rondreis van 3 weken. Je begint in Malacca, bezoekt Kuala Lumpur, Taman Negara, Cameron Highlands en Penang. Verder ga je naar het ongerepte regenwoud van het Belum State Park, een Kampung bij Kota Bahru en relax je op het paradijselijke Perhentian Island!

lees verder »
thailand maleisie rondreis

Singapore, Maleisië & Thailand Rondreis

24 dagen

vanaf € 1159,- p.p.

Deze uitgebreide rondreis brengt je in ruim 3 weken van de bruisende metropool Singapore via de hoogtepunten van Maleisië naar Thailand, waar je vanuit Bangkok terugvliegt!

lees verder »
Niet precies wat je zoekt? Geen probleem! Bekijk onze bouwstenen en stel je eigen reis samen → Bekijk alle 21 bouwstenen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Contact
close slider