headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Anderen over ons

 Anderen over ons

Een reisorganisatie van reizigers voor reizigers, en vooral het resultaat van de reiservaringen van jullie eigen mensen.

 

OutSight Travel beschikt over een uitgebreid wereldwijd netwerk van betrouwbare lokale agenten. Een reisorganisatie van reizigers voor reizigers, en vooral het resultaat van de reiservaringen van jullie eigen mensen.

Als vaste klant van Outsight, woonachtig in Noorwegen, is het een ideale manier om een reis te boeken en ben zeer tevreden over de snelle reacties op mijn boekingen en aanpassingen, tevens een goede samenwerking op zelf geboekte vliegreizen en/of bouwstenen. Vooral de openheid van Outsight over evt problemen tijdens bijvoorbeeld boekingen bij de locale agenten of tijdens moeilijke situaties in de desbetreffende landen gaf mij als klant een goed vertrouwen.

— Ingrid Heijblom en Per Spilling, Noorwegen

Ik ben heel tevreden over hoe alles geregeld en verlopen is!

 

Ik ben heel tevreden over hoe alles geregeld en verlopen is! Voor de tweede keer heb ik een geweldige vakantie gehad mede dankzij jullie goede organisatie, het meedenken en regelen mbt ons vervoer waar we door de medische problemen van mijn zus een aanpassing in moesten doen, de mooie hotels, de goede voorinformatie.


Kortom: namens alle 7 reizigers enorm bedankt!

— Irma & reisgenoten, Tilburg - Maleisie

Alles was weer perfect geregeld (net als in Argentinië) en de afwisseling van cultuur en natuur, en van actief en relaxen is ons heel goed bevallen.

 

Alles was super goed geregeld, bedankt daarvoor!

 

We hebben een fantastische reis gehad in Maleisie/Borneo! Alles was weer perfect geregeld (net als in Argentinië) en de afwisseling van cultuur en natuur, en van actief en relaxen is ons heel goed bevallen. Vooral het feit dat we tijdens deze reis ook heel veel in contact zijn gekomen met de lokale bevolking en ook echt het ‘authentieke’ Maleisië hebben gezien, vonden we heel leuk.

We hebben een geweldige reis gehad en kijken er met veel plezier op terug. We zijn al druk met het maken van ons fotoboek en dan is het heerlijk om weer herinneringen op te halen.

We zijn erg tevreden over het contact met Outsight, hoe de reis is afgestemd op onze wensen en onze (binnenlandse) vluchten die we zelf geboekt hadden, en dat het vervoer van en naar de vliegvelden e.d. ter plekke altijd prima en op tijd geregeld was.

— Marlon en Nick, Groningen - Maleisie

We hebben enorm genoten van het land! Wat een bezienswaardigheden!

 

Ten eerste was alles zeer goed geregeld! Overal werden we verwacht, totaal geen problemen gehad. Zelfs de aankomst in Mandalay na een zéééér helse treinrit, zeer vroeg in de ochtend (5.30u) was geen probleem en konden we om 7.15u in de kamer (we moesten echt even bijslapen!!).

De privé-auto’s waren allemaal op tijd, soms zelfs vroeger dan afgesproken. Daar moesten wij dus ook even aan wennen. 😉

We hebben enorm genoten van het land! Wat een bezienswaardigheden! Wat een vriendelijke, eerlijke en lieve bevolking! Het is een geweldige reis geweest. Heerlijk dat alles geregeld was en dat we niet voor hotels hoefden te zoeken oid.

 

Nogmaals bedankt voor het regelen van onze geweldige reis!

— Marieke en Ellen - Myanmar

Wij waren zeer tevreden over de reis. Dit is wat ons betreft zeer goed bevallen en voor herhaling vatbaar,

Wij waren zeer tevreden over de reis. Alles ging zoals besproken ter plaatse en door jullie doorgegeven. Vanuit Nederland hadden we alles vooraf geregeld met Outsight, zodat we echt alles konden zien van het land, wat we graag wilden zien. Dit was echt een vakantie waar we nog vaak aan terug zullen denken als we de duizenden foto`s met vrienden bekijken.

 

Vietnam is een prima vakantiebestemming met heel vriendelijke behulpzame mensen, veel bezienswaardigheden, mooie stranden, lekker weer en goed eten. Wat ons betreft vonden wij het gedeelte vanaf Hoi’An naar boven gezelliger en mooier dan het zuidelijke gedeelte (maar smaken verschillen).

 

Wat jullie (Outsight) betreft:  alles was prima geregeld, hotels waren goed, lokale gidsen waren duidelijk, alles klopte gewoon. Dit is wat ons betreft zeer goed bevallen en voor herhaling vatbaar, ik weet zeker dat dit niet de laatste reis is die we met jullie organisatie hebben gemaakt. Bedankt voor de mooie reis!

 

— Margriet en Peter Reihs uit Belfeld - Vietnam

Contact
close slider