headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Tioman: ontdekkingstocht in de onderwaterwereld

Tioman eiland

4 dagen, 3 nachten

Prijs vanaf Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd

Tioman is echt een duik- en snorkelparadijs, met prachtige stranden, een zeer heldere zee en kleurrijke koraalriffen. Verspreid over het eiland vind je verschillende duikscholen waar je duiklessen kunt nemen. Tioman wordt ook wel ‘schildpadeiland’ genoemd: in de maanden mei tot september komen de zeeschildpadden hier aan land. Tioman is vanaf het vasteland te bereiken per ferry vanuit Mersing.


Dag 1: aankomst op Tioman eiland

Dag 2 & 3: vrije dagen op Tioman eiland

Dag 4: einde van de bouwsteen

Prijs vanaf € 185,- p.p. in Berjaya Tioman Resort
Prijs vanaf € 279,- p.p. in Minang Cove Resort

Inbegrepen: 3 hotelovernachtingen (op basis van logies ontbijt of halfpension) en ferry Mersing – Tioman – Mersing.

 

Niet inbegrepen: overige maaltijden en vervoer naar Mersing.

 

NB: de genoemde prijs is een vanaf-prijs. Afhankelijk van het seizoen kan er een toeslag van toepassing zijn, waardoor de prijs van deze bouwsteen hoger wordt. Als je deze bouwsteen bij ons aanvraagt, krijg je de juiste prijs voor jouw reisperiode.

 

Periode: maart t/m oktober. In de periode november t/m januari is het eiland Tioman zo goed als gesloten voor toeristen i.v.m. weersomstandigheden.

 

Reiscode MYS004: in Berjaya Tioman Resort, 3 hotelovernachtingen op basis van logies ontbijt
Reiscode MYS104:
in Minang Cove Resort, 3 hotelovernachtingen op basis van halfpension

 

Vervoer: We bieden deze bouwsteen aan inclusief de ferry van Mersing naar Tioman en retour.

Tijdens je reis door Maleisië verblijf je in sfeervolle, vaak kleinschalige (‘boutique’) hotels, met een centrale ligging. Onze hotels zijn geselecteerd op sfeer, comfort en service en de kamers beschikken over airconditioning en een eigen badkamer met douche en toilet, tenzij anders vermeld.

 

Meer algemene informatie over de hotels in Maleisië en de beschrijvingen vind je op de pagina onze hotels in Maleisië.

Dag 1: aankomst op Tioman eiland
Vandaag kom je aan op Tioman eiland. Leg snel je spullen in de kamer en pak je badhanddoek, de witte stranden nodigen je uit om een verfrissende duik te nemen in het felblauwe water. Tioman wordt niet voor niets ook wel ‘schildpadeiland’ genoemd: in de maanden mei tot september komen er zeeschildpadden hier aan land.

 

Dag 2 & 3: vrije dagen op Tioman eiland
Er heerst een heerlijk relaxte sfeer op Tioman, deze dagen kun je zo actief invullen als je wilt! Tioman is echt een duik- en snorkelparadijs, met prachtige stranden, een zeer heldere zee en kleurrijke koraalriffen. Verspreid over het eiland vind je verschillende duikscholen waar je duiklessen kunt nemen.

 

Ook als je niet van duiken en snorkelen houdt, heeft Tioman genoeg te bieden: relax met een boek op het strand, geniet van een happy-hour of maak een mooie wandeling door de ruige natuur in het midden van het eiland. Het is een tropisch paradijs met witte stranden en een glasheldere, azuurblauwe zee. Kortom, alle ingrediënten voor een heerlijk relaxed strandverblijf!

 

Dag 4: einde van de bouwsteen
Na het ontbijt is deze bouwsteen ten einde. Wil je nog langer genieten van dit tropische paradijs? Je kunt je verblijf per nacht verlengen, vraag onze landenspecialist bij je aanvraag om de prijs voor een extra overnachting. Als je per ferry terug gaat naar Mersing kun je vanaf daar je reis over de Peninsula voortzetten.

Prijs vanaf Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Moeilijk kiezen? Kies voor een van onze rondreizen → Bekijk alle 5 rondreizen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Contact
close slider