headlinenieuwtestdef
home

Met OutSight naar Maleisie

calamiteitenfonds

Malacca: een stukje Nederlandse historie

Malacca

3 dagen, 2 nachten

Prijs vanaf Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd

In de historische stad Malacca vind je veel koloniale gebouwen. De invloeden van zowel de Portugezen, de Britten als de Nederlanders zijn hier terug te vinden. Wandel door de stad en bezoek het Het Stadhuys aan het ‘Dutch square’ of huur een fiets om de stad te bekijken. Een aanrader is ook het maken van een boottocht op de rivier.


Dag 1: aankomst in Malacca
Dag 2: vrije dag in Malacca
Dag 3: einde bouwsteen

Prijs vanaf € 59,- p.p. in standaard-hotel
Prijs vanaf € 65,- p.p. in heritage-hotel

Inbegrepen: 2 hotelovernachtingen inclusief ontbijt
Niet inbegrepen: fooien, overige maaltijden, vervoer

 

Reiscode: MYM002

 

Let op: de genoemde prijs is een vanafprijs. Afhankelijk van het seizoen kan de prijs voor de hotelovernachtingen iets hoger (of soms lager) zijn. Als je deze bouwsteen bij ons aanvraagt, krijgt je de juiste prijs voor jouw reisperiode.

 

Vervoer: we bieden deze bouwsteen aan exclusief vervoer, omdat er vele verschillende manieren zijn om naar Malacca te reizen, afhankelijk waar je vandaan komt, wat je budget is, en hoeveel tijd je hebt!

Tijdens onze individuele rondreizen door Maleisië verblijf je in kleine, meestal sfeervolle hotels met eigen toilet/douche op de kamer. In veel plaatsen bieden we meerdere categorieën hotels aan, zodat kunt kiezen tussen ‘standaard’, ‘comfort’ of ‘heritage’. De ‘heritage’ hotels zijn vooral geselecteerd op sfeer, en hoeven niet perse beter of comfortabeler te zijn dan de standaard hotels. De ‘comfort’ hotels bieden juist wel meer comfort en hebben vaak meer voorzieningen, maar kunnen soms misschien wat zakelijk overkomen.

 

Lees ook de algemene informatie over onze hotels in Maleisie.

Dag 1: aankomst in Malacca
Vandaag kom je aan in Malacca. Afhankelijk van de aankomsttijd kan je misschien al wat van deze mooie stad gaan bezoeken.

 

Dag 2: vrije dag in Malacca
Je hebt vandaag de tijd om de stad Malacca te gaan ontdekken. Je vindt hier nog veel koloniale gebouwen zoals het Stadthuys en de ruïne van St. Paul’s Church, achtergelaten door Portugese, Britse en Nederlandse kolonisten. Je kunt heerlijk rustig op eigen gelegenheid rondwandelen of fietsen door het centrum. Of huur een felgekleurde fietstaxi zodat de chauffeur je alle interessante plekjes kan laten zien! Ook een boottocht op de rivier is zeker aan te raden.

 

Dag 3: einde bouwsteen
Na het ontbijt eindigt deze bouwsteen. Vanuit Malacca kun je per bus naar Kuala Lumpur reizen, of beginnen aan je rondreis door langs de hoogtepunten van de Peninsula per auto of openbaar vervoer. Ook kun je direct naar de Cameron Highlands reizen, en Kuala Lumpur bewaren voor het einde van je rondreis. Dan kun je nog uitgebreid goedkoop shoppen vlak voor je weer naar huis toe vliegt!

Moeilijk kiezen? Kies voor een van onze rondreizen → Bekijk alle 4 rondreizen »
Mijn reis

Kies de bouwstenen »

1- Bekijk de bouwstenen

2- Maak je keuze met ‘Toevoegen aan Mijn Reis’

3- Klik op Mijn Reis voor je selectie

4- Bekijk en pas aan

5- Vraag jouw reis aan (geheel vrijblijvend)!

Volgende stap: controleer of wijzig je reisplan en voeg eventuele vragen, wensen, voorkeuren en opmerkingen toe.

Volgende »

Over prijzen en boeken »

Als je Mijn Reis, met je eventuele opmerkingen of aanvullende wensen, naar ons hebt verstuurd nemen we zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 3 werkdagen, contact met je op om je reiswensen af te stemmen. Geef ons ook vooral input over je wensen!
We zullen dan van de geselecteerde bouwstenen een logische reis maken door er transfers, vervoersonderdelen en eventuele hotelovernachtingen tussen te zetten.

Complete rondreizen »

Teveel keuze? Moeilijk kiezen uit al onze losse bouwstenen? Maak het jezelf makkelijk en ga naar de door ons samengestelde rondreizen!

Outsight
Vragen? Bel: 020-6702656