headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Belum: eco-resort in het regenwoud

Belum State Park

3 dagen, 2 nachten

Prijs € 119,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd

Tijdens deze bouwsteen bezoek je het ongerepte regenwoud van het Belum State Park. De jungle van Belum is een nog een relatief onontdekt gebied, waar niet zoveel toeristen komen als in het veel bekendere Taman Negara. Zo kun je op je gemak kennis maken met dit indrukwekkende oerwoud.

 

Als je kiest voor de excursie die OutSight aanbiedt, bezoek je onder andere een authentiek Orang Asli dorp en maak je een mooie wandeling door de indrukwekkende jungle. Ook ga je op zoek naar de Rafflesia, de grootste bloem ter wereld! Maar natuurlijk kun je er ook zelf op uittrekken in de prachtige omgeving van het eco-resort. Niets is verplicht, je bepaalt je eigen dagprogramma!


Dag 1: aankomst in Belum State Park, overnachting in Belum Rainforest Resort
Dag 2: vrije dag in Belum State Park, overnachting in Belum Rainforest Resort
Dag 3: ontbijt in het resort, einde bouwsteen

Prijs € 119,- p.p.

Inbegrepen: 2 hotelovernachtingen inclusief ontbijt.

 

Niet inbegrepen: entreegeld Belum State Park (ca. 10 MYR per persoon), eventuele excursies, fooien, overige maaltijden en vervoer.

 

NB: de genoemde prijs is een vanaf-prijs. Afhankelijk van het seizoen kan er een toeslag van toepassing zijn, waardoor de prijs van deze bouwsteen hoger wordt. Als je deze bouwsteen bij ons aanvraagt, krijg je de juiste prijs voor jouw reisperiode.

 

Reiscode: MYM004

 

Vervoer: We bieden deze bouwsteen aan exclusief vervoer, zodat je het verblijf in Belum kunt inpassen in je reis per eigen huurauto. Het resort is gemakkelijk per auto bereikbaar. Bezoek Belum op weg van Penang in het westen naar Kota Bharu (voor Perhentian Island) aan de oostkust.

 

Het is niet mogelijk om met het openbaar vervoer naar Belum te reizen. Als je liever niet zelf rijdt, kunnen wij wel privé-transfers aanbieden.

Tijdens onze individuele rondreizen door Maleisië verblijf je in kleine, meestal sfeervolle hotels met eigen toilet/douche op de kamer. In veel plaatsen bieden we meerdere categorieën hotels aan, zodat kunt kiezen tussen ‘standaard’, ‘comfort’ of ‘heritage’.

 

De ‘heritage’ hotels zijn vooral geselecteerd op sfeer, en hoeven niet perse beter of comfortabeler te zijn dan de standaard hotels. De ‘comfort’ hotels bieden juist wel meer comfort en hebben vaak meer voorzieningen, maar kunnen soms misschien wat zakelijk overkomen.

 

Lees ook de algemene informatie over onze hotels in Maleisië.

Belum: op ontdekkingstocht door de ongerepte jungle

Prijs € 43,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Maleisie excursie, Belum

Tijdens deze excursie ga je onder begeleiding van een gids op ontdekkingstocht door de ongerepte jungle van het Belum State Park. Per boot vaar je over het Temenggor meer richting het zuiden. (meer…)

Dag 1: aankomst Belum State Park, overnachting in Belum Rainforest Resort
Vandaag kom je aan in Belum. De meeste reizigers komen vanuit Penang en rijden in circa 6 uur naar Belum, waar we een kamer hebben geboekt in het prachtig gelegen Belum Rainforest Resort. De jungle van Belum is nog een ongerept gebied, waar lang niet zoveel toeristen komen als in het veel bekendere Taman Negara. Het hotel is goed te bereiken per eigen huurauto, als extra stop tussen Penang en Kota Bahru aan de oostkust. Als je op tijd bij het resort aankomt, kun je nog een wandeling maken naar het meer. Voor het diner van vanavond heb je de keuze uit de vier verschillende restaurants van het resort.

 

Dag 2: vrije dag in Belum State Park, overnachting in Belum Rainforest Resort
Vandaag ben je de hele dag vrij om het Belum State Park te verkennen. Wij bieden een leuke jungle-excursie aan. Bij deze excursie bezoek je onder andere een authentiek Orang Asli dorp en maak je een mooie wandeling door de indrukwekkende jungle. Hierbij ga je op zoek naar de Rafflesia, de grootste bloem ter wereld! Kijk voor de volledige beschrijving en de prijs van de excursie in het tabblad ‘Excursies’ bovenaan deze pagina. Natuurlijk kun je ook op eigen gelegenheid de omgeving verkennen. Niets moet!

 

Dag 3: ontbijt in het resort, einde bouwsteen
Na het ontbijt reis je weer verder, bijvoorbeeld naar Kota Bahru of het strand van Perhentian. Natuurlijk is het ook mogelijk om nog een nachtje langer in Belum te verblijven, geef ons je wensen door en we maken je reisvoorstel graag op maat!

Prijs € 119,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Moeilijk kiezen? Kies voor een van onze rondreizen → Bekijk alle 5 rondreizen »
Outsight
Vragen? Bel: 020-6702656

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Contact
close slider